ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 3, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

MYSTIC BRONZE

Utilizati pachetul tehnologic Rapita Mystic bronze in toamna la rapita

MYSTIC BRONZENu putine au fost situatiile in care ati cheltuit timp si, evident, bani pentru a va achizitiona diferite produse de protectia plantelor, utile ce-i drept in combaterea bolilor si daunatorilor. Pentru a va ajuta in acest sens, compania ALCEDO vine si in acest sezon agricol cu o serie de pachete tehnologice pentru cultura de rapita.

Azi, va prezentam pachetul tehnologic Rapita Mystic bronze, un pachet avantajos din punct de vedere financiar, dar si al continutului. Costul pe hectar al produselor la pret de lista este 163.80 lei. Prin achizitionarea acestui pachet faceti o economie de 20.70%, costul pe hectar reducandu-se la 129.90 lei. Pachetul contine toate produsele de protectia plantelor de care rapita are nevoie pentru tratamente in toamna, respectiv fungicidul Mystic 250 EC in doza de 0.5 l/ha, insecticidul Faster 10 CE in doza de 0,2 l/ha si Leopard 5 EC/Targa 5 EC in doza 1 l/ha. Toate produsele sunt compatibile, ele luptand eficient impotriva bolilor, daunatorilor, dar si a buruienilor.

Asadar, daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Lasa un comentariu