ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 28, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

UTEC 46 Cover

UTEC 46 – UREE FORMULATA CU INHIBITOR DE UREAZA NBPT

Ureea este una dintre cele mai raspandite ingrasaminte azotoase, datorita continutului ridicat de substanta activa (46% N). Cu toate acestea, proprietatile sale chimice pot conduce la pierderi inseminate de azot, in special prin descompunere in amoniac gazos. Ureea UTEC este formulata cu un inhibitor special pentru a elimina acest dezavantaj. Inhibitorul de ureaza NBPT (N-(n-butyl) thiophosphoric triamide) din UTEC 46 blocheaza temporar conversia ureei in amoniu, proces care reduce in mod eficient pierderile de azot sub forma de amoniac.

Ce beneficii va aduce utilizarea acestui produs? UTEC 46 asigura culturilor un aport de azot pentru o perioada mai indelungata, intarziind conversia ureei in amoniu cu pana la 14 zile. In plus, va ofera o flexibilitate mare in alegerea momentului fertilizarii.

Pentru mai multe informatii despre UTEC 46, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu