ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 5, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Gold Falcon1

Un pachet tehnologic eficient pentru culturile de cereale paioase: Gold Falcon

gold falconAstazi va aducem in atentie un nou pachet pentru cereale paioase de la ALCEDO, si anume, Gold Falcon. Acesta are in componenta sa 5 produse de protectia plantelor, ca: erbicidul Rival Superstar 75 GD, fungicidele Bumper 250 EC si Falcon 460 EC, insecticidul Faster 10 CE si fertilizantul Microfert -U.

Despre Rival Superstar 75 GD stiti deja ca este un erbicid cu o eficacitate sporita in combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene, iar despre cele doua fungicide Bumper 250 EC si Falcon 460 EC va putem spune ca va vor ajuta sa va protejati cultura impotriva bolilor foliare si ale spicului. In ceea ce priveste insecticidul Faster 10 CE trebuie sa stiti ca acesta actioneaza foarte bine asupra daunatorilor din culturile de cereale paioase, iar despre fertilizantul foliar Microfert -U vrem sa va spunem ca stimuland dezvoltarea plantelor veti obtine productii cantitative si calitative.

Pachetul Gold Falcon se vinde la un pret foarte bun, avand, totodata, si siguranta ca produsele sunt originale, fara a va expune fenomenului numit contrafacere.

Asadar, pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa efectuati tratamente fitosanitare folosind pachetul pentru cereale paioase Gold Falcon, il puteti cumpara de la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola.

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !