ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 11, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

TREZZOR HIBRID Cover

TREZZOR – hibrid iscusit de rapita de la Alcedo

Suntem in perioada in care se desfasoara sau urmeaza sa se inceapa recoltatul la rapita. Este momentul de bilant in care fermierii isi pot da seama de performantele unor hibrizi sau soiuri si pot sa aleaga!

Ce le recomandam?

Bineinteles, TREZZOR, care se afla in aceasta perioada la proba cantarului. Pana acum a trecut-o cu brio cu productii intre 3500-4800 kg/ha, in functie de conditiile din fiecare zona!

TREZZOR este un hibrid de rapita semi-timpuriu, recomandat pentru toate zonele de cultura ale rapitei din Romania datorita tolerantei la gerurile din timpul iernii si a taliei joase.

Care sunt principalele caracteristici ale acestui hibrid? TREZZOR prezinta o vigoare buna la rasarirea in toamna, rezistenta buna la iernare si rezistenta excelenta la cadere si scuturare.

Ce avantaje aduce cultivarea hibridului TREZZOR? Elibereaza terenul devreme, are productii ridicate si stabile, continut ridicat de ulei, continut mediu de proteina si continut redus de glucozinolati.

Densitate recomandata: 40-50 seminte germinabile/m2.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu