ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 14, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Porumb Boabe

Tratati samanta cu SIGNAL 300 ES

porumb boabeCu totii stim ca, fara o samanta de calitate, careia sa i se aplice un tratament adecvat impotriva bolilor cu transmitere prin samanta si sol, precum si impotriva daunatorilor de sol, startul unei culturi poate fi afectat si, in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei, sau chiar intoarcerea culturii. In vederea acestui lucru, va aducem in atentie insecticidul Signal 300 ES, comercializat de ALCEDO.

Produsul este omologat in Romania ca tratament samanta la urmatoarele culturi si in urmatoarele doze: grau, orz 2.5 l/t, daunator tinta Agriotes spp. (viermi sarma) si, de asemenea, pentru porumb si floarea-soarelui 2 l/t, tot pentru Agriotes spp.

Signal 300 ES, un produs cu efect repelent si actiune de contact, a fost folosit in ultima perioada pe suprafete importante, demonstrand un bun efect, ceea ce-l recomanda drept o buna alternativa la produsele consacrate tratamentului samanta cu insecticid, fiind un produs fara restrictii de folosire.

Insecticidul asigura o protectie buna impotriva daunatorilor specifici si, lucru foarte important la un produs insecticid pentru tratamentul semintei, nu diminueaza capacitatea germinativa a semintei.

Pentru a afla mai multe informatii despre aceste produs, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Lasa un comentariu