ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jan 15, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

TOPSIN 500 SC

TOPSIN 500 SC, fungicidul cu cel mai mare spectru de combatere al agentilor patogeni!

Aveti probleme cu agentii patogeni la culturile agricole si horticole din fermele dumneavoastra si nu stiti ce fungicid sa utilizati?
TOPSIN 500 SC, produs fabricat in Romania este fungicidul cu cel mai mare spectru de combatere al agentilor patogeni la foarte multe culturi agricole si horticole, cu actiune sistemica si de contact, cu un foarte bun efect preventiv si curativ. Se poate utiliza si la tratamentele la samanta de floarea-soarelui, mai ales acolo unde nu s-a respectat rotatia de 4-5 ani, pentru protectia impotriva putregaiului alb si putregaiului cenusiu.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

3 comentarii

 1. marianmarian05-20-2019

  Exista un limbaj licentiat de parca toti agricultorii ar sti limbi straine si sa faca calcule matematice. Am o rugaminte. Am un solar de cca 90 mp cu rosii, ardei si castraveti. Am cumparat Topsin dar nu prea inteleg cata solutie pot sa pun intr-o pompa de 10 litri. In grame. Unii dau in litri/planta si ma gandeam eu cum sa stropesc co o jumatate de litru de solutie o planta. Cam imi da cu virgula si de aceea, ca sa nu gresesc, va rog sa-mi spuneti ce v-an rugat mai sus. Va multumesc !

  • AlcedoAlcedo05-21-2019

   Bună ziua,
   Dacă ați cumpărat TOPSIN AL 500 SC atunci doza recomandată este de 14 ml/10 litri app pentru pulverizare foliară.
   În cazul în care este risc de uscare vasculară se recomandă să udăm fiecare plantă în parte cu 500 ml soluție de TOPSIN AL 500 SC 14ml/10 l apă.

   • marianmarian05-22-2019

    am Topsin 70 WDG. Cum il folosesc?

Lasa un comentariu