ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 5, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Sulphur 80 WG De La ALCEDO Sulf Granulat Fainare

Sulphur 80 WG va ajuta sa scapati de fainare

Sulphur-80-WG-de-la-ALCEDO-sulf-granulat-fainareSulful este foarte mult utilizat in lume pentru combaterea fainarilor. In cadrul programelor de tratamente fitosanitare, sulful este foarte important, deoarece asigura o combatere optima a bolii numita fainare.

Astazi, va aducem informatii despre SULPHUR 80 WG, un fungicid cu actiune multipla, pe baza de sulf. SULPHUR 80 WG poate fi folosit cu succes in cadrul tratamentelor pentru combaterea fainarii la castraveti, ardei, mar, piersic, dar si vita-de-vie. Totodata, are un efect stimulator pentru cresterea plantei, prin efectul pozitiv al sulfului asupra fotosintezei. Mai mult, acest fungicid are si o actiune secundara asupra acarienilor.

La legume se aplica preventiv, in concentratie de 0,3%. La mar si piersic, tratamentele se repeta la intervale de 5-10 zile, in functie de presiunea de infectie, dozele recomandate fiind de 4,5 kg/ha pentru mar si de 3 kg/ha pentru piersic. De asemenea, pentru vita-de-vie, fainarea poate fi stopata folosind doza de 3 kg/ha in 1000 l de apa.

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !