ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 5, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Fainarea La Vita De Vie 1

SULPHUR 80 WG – sulf granulat pentru fainare!

fainarea la vita de vie 1Newsletter-ul de astazi este “dedicat” unei boli foarte cunoscute de catre fermieri, si anume fainarea. Aceasta este provocata de diferite ciuperci, iar in lipsa tratamentelor fitosanitare produce pagube considerabile. Fainarea poate fi controlata utilizand fungicidul SULPHUR 80 WG, produs pe care-l gasiti in portofoliul ALCEDO. SULPHUR 80 WG este un fungicid de contact, ce contine 80% sulf, avand o formulare moderna granulata, care adera foarte bine pe frunza, asigurand protectie imediata. De asemenea, produsul are si un efect stimulator pentru cresterea plantei, prin efectul pozitiv al sulfului asupra fotosintezei. Mai mult, acest fungicid are si o actiune secundara asupra acarienilor.
Daca in culturile de legume, observati simptome de fainare sau daca doriti sa preveniti aceasta boala, folositi SULPHUR 80 WG, in concentratie de 0,3%.
La vita de vie, fainarea poate fi stopata folosind doza de 3 kg/ha in 1.000 l de apa. De asemenea, in plantatiile de meri, doza omologata este de 4,5 kg/ha, iar la piersic de 3 kg/ha.
Va sfatuim sa nu neglijati efectuarea tratamentelor fitosanitare, atat la aparitia primelor semne de boala, dar si preventiv, deoarece fainarea va poate afecta atat cantitatea, cat si calitatea legumelor si fructelor.
Daca doriti mai multe informatii despre fungicidul SULPHUR 80 WG, puteti sa le cereti reprezentantului ALCEDO din zona agricola in care va aflati sau intrand pe site-ul www.alcedoltd.ro/SECTIUNEA PRODUSE. 
Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !