ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Nov 18, 2018
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedoltd.ro

Archive: Posts

Captură De Ecran Din 2018.09.14 La 12.33.13

Stiati ca,

Stiati ca,

Daca in toamna apar daunatori, in special afide, sunt recomandate insecticidele KARIS 10 CS si FASTER 10 CE, ce actioneaza rapid asupra sistemului nervos al insectelor, cu o perioada lunga de combatere?

Acum le gasiti impreuna cu fungicidul SALVATOR 25 EW, in pachetele RAPITA DUO SALVATOR FASTER si RAPITA DUO SALVATOR KARIS.

KARIS 10 CS este un insecticid piretroid cu actiune de contact si ingestie pentru combaterea unei game largi de insecte. Este formulat sub forma de suspensie de microgranule si are o perioada lunga de combatere prin eliberarea treptata a substantei active.

FASTER 10 CE este un insecticid piretroid cu actiune de contact si ingestie, ce actioneaza rapid asupra sistemului nervos al insectelor. Are un spectru larg de actiune si o buna actiune reziduala pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hranirii insectelor fitofage.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu