ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 12, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

26 Martie

Stiati ca,

FoliMAX N-Progress este un ingrasamant foliar lichid cu azot, cu eliberare lenta, pentru aplicarea sigura si eficienta a azotului pe foliajul plantelor, mai ales in perioadele cand consumul de azot este ridicat?
FoliMAX N-Progress, pe care-l gasiti in “Portofoliul de Ingrasaminte de la ALCEDO”, se aplica diluat in apa sau in amestec cu alte produse de protectia plantelor, generand un proces de inverzire rapida, cu eliberare progresiva a azotului pentru plante. Atunci cand este aplicat impreuna cu alte produse de protectia plantelor, imbunatateste calitatea pulverizarii si a penetrarii acestora in plante, reducand pierderile cauzate de formarea drift-ului, care se creeaza in urma aplicarii solutiei de stropit.
FoliMAX N-Progress se poate utiliza la multe culturi agricole si horticole (cereale paioase, floarea-soarelui, porumb, rapita, sfecla de zahar, leguminoase pentru boabe, cartof, pomi si arbusti fructiferi, vita de vie, capsun, legume, etc).
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu