ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 8, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

STARTMAX 2019

Stiati ca,

StartMAX EPE este un ingrasamant complex microgranulat, ce se aplica concomitent cu semanatul la un numar mare de culturi agricole si horticole, si care contine macroelemente principale si secundare (N, P, S) si microelementul Zn, cu o formulare optimizata pentru aplicarea localizata?

Prin aplicarea in aceasta faza, nu mai apar dezechilibre sau carente nutritionale in primele faze de vegetatie. De asemenea, favorizeaza inradacinarea puternica si explorarea unui volum mai mare de nutrienti de catre radacini.
PROMOTIE! Daca se achizitioneaza 6,0 t de StartMAX EPE, se ofera gratuit un microgranulator APV, oferta fiind valabila pana la 20 aprilie 2019.  Promotia este valabila in limita stocului disponibil. 
Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu