ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 10, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

MIRADOR

Stiati ca,

Stiati ca,

MIRADOR XTRA este fungicidul care va ajuta in combaterea bolilor foliare si ale spicului la cereale paioase, dar si impotriva putregaiurilor la rapita si floarea-soarelui?

MIRADOR XTRA, a doua denumire comerciala a produsului ZAKEO XTRA este fungicidul pe care-l gasiti in portofoliul ALCEDO si care asigura protectie de pana la 3-4 saptamani de la aplicare. Este recomandat pentru tratamentul 2 (T2) la cereale paioase. De asemenea, azoxistrobinul una dintre cele doua substante active pe care le contine produsul, mentine cultura verde mai mult timp, ceea ce determina o perioada mai lunga de asimilare, cu influente favorabile asupra calitatii si cantitatii productiei, cunoscuta sub numele de ,,green effect”.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu