ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 1, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Efectul aplicarii fertilizantilor starter, la porumb

Stiati ca,

Fertilizantii starter, aplicati in primavara odata cu semanatul, va ajuta sa aveti un start bun si o rasarire viguroasa a plantelor de cultura?
Pentru a pune mai bine in valoare capacitatea genetica a semintelor, este recomandat sa aplicati odata cu semanatul si fertilizantii starter, fapt pentru care va propunem pentru campania de primavara fertilizantul FERTIGROW STARTER NP MICROMIX (12%N + 40%P2O5+ 2%MgO + 3%S + 2%Zn + 0,3%B + 0,2%Mn),pe care-l gasiti in portofoliul ALCEDO.
Folosind acest fertilizant, plantele vor avea o capacitate mare de absorbtie a apei si a nutrientilor din sol, un  sistem radicular mai puternic, crescand totodata, rezistenta acestora la boli si daunatori.
Atentie fermieri! La 6 tone achizitionate de FERTIGROW STARTER NP MICROMIX veti primi gratuit un microgranulator APV! Oferta este valabila pana la 20 aprilie 2019, in limita stocului disponibil! 
Pentru mai multe detalii, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play:http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Efectul aplicarii fertilizantilor starter, la porumb

Efectul aplicarii fertilizantilor starter, la porumb

Lasa un comentariu