ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 3, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Agriotes Sp2 600 Jpg

SIGNAL 300 ES, un insecticid util…

agriotes_sp2_600-jpgCampania de recoltare a cerealelor paioase tocmai s-a incheiat, iar profesionistii au inceput deja sa faca primii pasi in scopul pregatirii anului agricol 2014-2015. Cu totii stim ca, fara o samanta de calitate, careia sa i se aplice un tratament adecvat impotriva bolilor cu transmitere prin samanta si sol, precum si impotriva daunatorilor de sol, startul unei culturi poate fi afectat si in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei, sau chiar intoarcerea culturii.

Signal 300 ES este omologat in Romania ca tratament samanta la urmatoarele culturi si in urmatoarele doze: grau, orz 2.5 l/t, daunator tinta Agriotes spp. (Viermi sarma) si, de asemenea pentru porumb si floarea-soarelui 2 l/t, tot pentru Agriotes spp.

Signal 300 ES, un produs cu efect repelent si actiune de contact, a fost folosit in ultima perioada pe suprafete importante, demonstrand un bun efect, ceea ce-l recomanda drept o buna alternativa la produsele consacrate tratamentului samanta cu insecticid, fiind un produs fara restrictii de folosire.

Insecticidul asigura o protectie buna impotriva daunatorilor specifici si lucru foarte important la un produs insecticid pentru tratamentul semintei, nu diminueaza capacitatea germinativa a semintei.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest insecticid, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra.

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !