ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jun 24, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

PORUMBUL 2021 Cover

Sfaturi iscusite pentru cultura de porumb

In ultimii ani, porumbul a pus Romania pe locuri fruntase la nivel European atat ca productii, cat si ca suprafata cultivata. Desi in 2020 seceta a avut un cuvant important de spus, fermierii iscusiti au stiut sa aleaga hibrizii potriviti tehnologiei din fermele lor, hibrizi cu potential genetic foarte bun, din grupe FAO diferite.

Primul pas pentru a obtine o productie satisfacatoare este tratamentul semintei. Tot impotriva daunatorilor, dar si a agentilor fitopatogeni care pot provoca boli, trebuie sa alegem insecticidele si fungicidele potrivite, omologate pentru combaterea acestor agenti de daunare. De asemenea, combaterea buruienilor este o alta veriga importanta pentru obtinerea unor productii ridicate de porumb.

In PORTOFOLIUL ISCUSIT de la ALCEDO gasiti produse potrivite pentru combaterea tuturor problemelor enumerate mai sus.

Urmareste videoclipul de mai jos pentru a afla care sunt produsele potrivite tehnologiei din ferma ta!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !