ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Nov 15, 2018
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedoltd.ro

Seminte iscusite

Noutatile sezonului de primavara din oferta de “Seminte Iscusite” sunt:

  • 3 hibrizi de floarea soarelui de la Nuseed
  • 2 soiuri de soia de la Euralis tratate cu inoculantul HiCoat® Super Soy, cel mai modern inoculant din piata.
  • 13 soiuri de mazare.

Acestea se adauga portofoliului pe care vi l-am prezentat in toamna 2017, si anume 17 soiuri de grau, 5 soiuri de orz, orzoaica si un hibrid de rapita, seminte cu genetica foarte buna.

Am selectat acele soiuri si hibrizi care au o plasticitate buna, seminte care sunt adaptate pentru un areal mare de cultura. Ele dau productii foarte bune in conditii de clima potrivita si tehnologie performanta dar si rezultate multumitoare in conditii dificile.

Din experienta noastra, recomandam fermierilor sa aleaga in continuare culturile de mazare si soia si sa isi faca un calcul de eficienta comparativ, in ciuda restrictiilor privind folosirea produselor de protectia plantelor in culturile alocate “ZIE”. Mazarea si soia sunt culturi fixatoare de azot, care imbunatatesc calitatea solelor pe care sunt cultivate si aduc un plus de venit prin valorificarea recoltelor, iar cele 15 soiuri (13 de mazare si 2 de soia) va permit sa faceti alegerea potrivita pentru ferma dvs.

Pentru noi, “Seminte Iscusite” inseamna sa ne alegem parteneri recunoscuti, sa ne implicam in procesul de productie, sa cunoastem si sa urmarim loturile semincere, statiile de conditionare, etc. Aceasta grija ne permite sa ne asumam garantia calitatii pentru fiecare sac oferit spre vanzare.

Portofoliul nostru este unul verificat si confirmat in ferme, iar optiunea pentru oricare dintre semintele din gama “Seminte Iscusite” este o alegere inteleapta!

Scroll To Top