ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Oct 18, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Seminte iscusite

Sandu Stie! La ALCEDO gasiti “SEMINTE ISCUSITE!”

Recoltele bogate si sanatoase au constituit pentru noi, o responsabilitate si totodata o grija permanenta. Am fost preocupati intotdeauna de nevoile din camp ale fermierilor. Potentialul genetic al semintelor din gama “SEMINTE ISCUSITE”, confirmat prin testarile in productie, combinat cu o tehnologie ca la carte, ne indreptateste sa le recomandam fermierilor cu toata increderea.

Fie ca sunt seminte clasice, cunoscute de catre fermierii mereu preocupati de bunastarea recoltelor, sau seminte fie nou introduse, la inceput de drum in piata, aceste seminte au confirmat in toate zonele tarii, oferind satisfactia unei bune alegeri.

In portofoliul de “SEMINTE ISCUSITE” avem soiuri de grau cu genetica romaneasca dar si straina, seminte de orz si triticale, hibrizi de rapita, porumb si floarea soarelui, seminte de mazare si soia.

Provenite de la firme cu traditie in piata, semintele alese de noi in portofoliul de “SEMINTE ISCUSITE” se evidentiaza prin insusiri fiziologice deosebite (rezistenta la iernare, seceta, toleranta la cadere si scuturare, toleranta la boli, etc.), indici de calitate superiori (MMB, MH, continut de proteina, continut de gluten, etc) care, in final, s-au tradus in productiile bune ale fermierilor nostri.

Credem in acest portofoliu, fiind unul verificat si confirmat in conditii de productie! Optiunea pentru oricare dintre semintele din gama “SEMINTE ISCUSITE”este o alegere inteleapta!

Informatii detaliate despre seminte gasiti in paginile de mai sus dar si in APLICATIA ALCEDO

Scroll To Top
Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi!