ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 4, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

PHOTO 2018 05 29 11 57 55 E1532692398948

“Seminte iscusite” de grau si orzoaica, de la ALCEDO Recomandarea zilei: AVENUE, ANAPURNA, APACHE, ALTIGO si CALYPSO!

In news-ul de astazi va aducem in atentie 4 soiuri de grau si unul de orzoaica, cu genetica de la Limagrain, pentru campania din aceasta toamna, si anume: AVENUE, ANAPURNA, APACHE, ALTIGO si CALYPSO, pe care le gasiti in portofoliul de “Seminte iscusite”, de la ALCEDO.

4 soiuri de grau pe care puteti paria in aceasta toamna

AVENUE este un soi de grau nearistat, cel mai timpuriu soi din piata (se coace la 4-6 zile dupa orz), cu o capacitate mare de infratire si cu toleranta foarte buna la inghet si cadere. De asemenea, are toleranta foarte buna la boli, potential de productie foarte ridicat, putand fi cultivat in toate zonele agricole, in special in zona de sud si sud-est, datorita faptului ca ajunge la inflorit (nu la maturitate) inainte de venirea temperaturilor foarte ridicate. ANAPURNA este un alt soi de grau pe care vi-l recomandam astazi, un soi aristat, tolerant la inghet, dar si la boli, oferind productii calitative si cantitative. Se poate cultiva in toate zonele de cultura, cu precizarea ca trebuie evitate solurile reci, umede si zonele depresionare.

In ceea ce priveste soiul APACHE, acesta este un soi de grau nearistat, cu o capacitate mare de infratire, toleranta buna la inghet si cadere, la boli, cu indici de panificatie de calitate superioara, asigurand productii mari si stabile. Referitor la soiul de grau ALTIGO, acesta este un soi aristat, cu o toleranta ridicata la boli precum rugina si septorioza, dar si cu o toleranta buna la inghet si toleranta ridicata la cadere. Asigura productivitate stabila chiar si in conditii de stres termic.

CALYPSO, un soi semi-timpuriu si foarte productiv

Pe langa cele 4 soiuri de grau cu genetica Limagrain, pentru aceasta toamna, compania vine si cu soiul de orzoaica, CALYPSO, un soi semi-timpuriu, cu capacitate buna de infratire, toleranta foarte buna la boli, dar si cu un potential productiv ridicat.

Avand in vedere informatiile prezentate astazi, pentru cei care doresc sa obtina informatii suplimentare despre aceste soiuri, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO

PHOTO-2018-05-29-11-57-56

 

 

 

 

 

 

 

 

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

PHOTO-2018-05-29-11-57-55

Lasa un comentariu