ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Sep 29, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Astral 40 SC

Scapati de buruienile din porumb folosind Astral 40 SC!

Astral 40 SCPorumbul este o cultura cu un grad ridicat de imburuienare, iar necombaterea lor poate avea influenta asupra calitatii productiei. Astazi va aducem in atentie o solutie eficienta pentru a scapa de buruienile din porumb, si anume erbicidul Astral 40 SC. Acesta este un produs de protectia plantelor sistemic selectiv, care absorbit prin frunze si radacini se transloca spre tesuturile de crestere, stopand diviziunile celulare si cresterea buruienilor, provocandu-le uscarea. Spectrul actiunii cuprinde buruieni monocotiledonate anuale (incluzand specii de Setaria, Echinochloa, Digitaria, Panicum, Lolium si Avena), monocotiledonate perene (Sorghum halepense – din rizomi si din seminte,Agropyron repens), precum si dicotiledonate anuale (Amaranthus spp si specii de crucifere).

Daca observati in cultura dumneavoastra de porumb buruieni precum mohorul, iarba barboasa, costreiul din seminte, puteti folosi Astral 40 SC, in doza de 0,8 l/ha, iar pentru costreiul din rizomi, in functie de gradul de infestare 1-1,5 l/ha.

Este bine de stiut ca erbicidul Astral 40 SC este compatibil si se poate aplica in amestec cu Microfert-U pentru prevenirea carentelor de zinc si a altor nutrienti necesari culturilor de porumb. 

Avand in vedere informatiile furnizate, pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa achizitionati Astral 40 SC, dar si alte produse de protectia plantelor, puteti apela la directorul zonal ALCEDO sau puteti intra la sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu