ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 30, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

SEMINTE ISCUSITE 2018 A4 Page 001 E1532522405631

Sandu stie! Si anul acesta, la ALCEDO, gasiti “Seminte Iscusite!”

In aceasta toamna, fermierii gasesc la ALCEDO o oferta foarte bogata de “Seminte Iscusite” pentru culturile de sezon, de la principalii furnizori de seminte din piata. Potentialul genetic al semintelor din gama “Seminte Iscusite”, confirmat prin testarile in productie, combinat cu o tehnologie ca la carte, ne indreptateste sa le recomandam fermierilor cu toata increderea.

Fie ca sunt seminte clasice, cunoscute de catre fermierii mereu preocupati de bunastarea recoltelor, sau seminte nou introduse, la inceput de drum in piata, aceste seminte au confirmat in toate zonele tarii, oferind satisfactia unei bune alegeri.

Asadar, pentru aceasta toamna, ALCEDO vine pentru fermieri cu 24 de soiuri de grau, dintre care amintim: AVENUE, ALTIGO, GLOSA, ILLICO, INGENIO, IZVOR, MIRANDA, MOISSON, SORRIAL, RUBISKO, RGT ATOUDUR, RGT CESARIO. Mai mult, dintre cele 6 soiuri de orz pe care le avem in portofoliu, amintim: CALYPSO, JUP, SMARALD. Aflat in portofoliul ALCEDO de “Seminte Iscusite” inca din toamna trecuta, hibridul TREZZOR de la RAGT este un hibrid de rapita, semi-timpuriu, cu potential bun de productie. Acolo unde conditiile climatice au fost propice si tehnologia respectata s-au inregistrat productii de 4.5-5 t/ha. Precizam ca toate aceste soiuri s-au evidentiat prin insusiri fiziologice deosebite (rezistenta la iernare si seceta, toleranta la cadere si scuturare, toleranta la boli, etc.), indici de calitate superiori (MMB, MH, continut de proteina, continut de gluten, etc) care, in final, s-au tradus in productii bune pentru fermierii nostri.

Echipa ALCEDO

SEMINTE ISCUSITE 2018 A4-page-001

Lasa un comentariu