ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 12, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Seminte Grau

Sandu stie! De anul acesta la ALCEDO gasiti gama “Seminte iscusite!”

Cu asa un titlu ne intrebam ce stie Sandu, si nu stim noi?! Pai Sandu stie ca si in aceasta toamna fermierii gasesc la ALCEDO o oferta foarte bogata de seminte pentru culturile de sezon, respectiv rapita de toamna, soiuri de grau, orz, ovaz, triticale si mazare, de la principalii furnizori de seminte din piata. Este un lucru firesc cu care v-am obisnuit deja. Sandu mai stie ca anul acesta ALCEDO a selectat o serie de seminte pe care le-a reunit in gama “Seminte Iscusite”. Ce seminte intra in acest portofoliu, in aceasta gama? Seminte pe care cei de la ALCEDO au avut oportunitatea sa le testeze in productie, care au confirmat potentialul genetic. Sunt seminte care au confirmat in toate zonele tarii, unele seminte clasice, chiar foarte cunoscute de catre fermieri sau mai nou introduse pe piata. Este vorba despre 22 de soiuri de grau, 7 soiuri de orz si orzoaica, un soi de triticale, 15 soiuri de mazare si un hibrid de rapita, provenite de la firme cu traditie in piata, pe care le regasiti in tabelul de mai jos. Toate aceste soiuri s-au evidentiat prin insusiri fiziologice deosebite (rezistenta la iernare si seceta, toleranta la cadere si scuturare, toleranta la boli, etc.), indici de calitate superiori (MMB, MH, continut de proteina, continut de gluten, etc) care, in final, s-au tradus in productii bune ale fermierilor nostri.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor seminte si nu numai, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

COMPANIA PRODUCATOARE CULTURI
GRAU

 

 

ORZ

 

 

TRITICALE

 

 

RAPITA

 

 

MAZARE

 

 

BIOCROP SAPHIRA
CAUSSADE SEMENCES SORRIAL JUP
DONAU SAAT ANGELA; ESO;
INCDA FUNDULEA GLOSA; IZVOR; BOEMA; LITERA; MIRANDA; OTILIA; PAJURA; AMETIST;

SMARALD;

CARDINAL;

 

HAIDUC NICOLETA
KWS MOMONT KARPATE;
LIMAGRAIN ANAPURNA; APACHE; AVENUE; ALTIGO; RENAN; AIRBUS; ARKEOS; CASANOVA AUDIT; PROPHET; BOXER; ABARTH; AVENGER; AURELIA
NOVI SAD AMAZON
PROBSTDORFER AURADUR BELMONDO
RAGT RUBISKO TREZZOR HARDY;  VOLT; ASTRONAUTE; NAVORRO;
SCDA LOVRIN ALEX; CIPRIAN
SYNGENTA ILLICO; INGENIO; MOISSON;

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu