ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 12, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

SALVATOR 25 EW 2 Cover

Salvator 25 EW – “salveaza” plantatiile pomicole, vita de vie si legumele de fainare, dar si de alte boli care ataca aceste culturi

Cauti un fungicid care este absorbit in tesuturi in maxim 2 ore de la aplicare si, in plus, are actiune de lunga durata?

Salvator 25 EW este un fungicid sistemic pe baza de tebuconazol care combate fainarea din plantatiile de mar, vita de vie si legume, dar si monilioza (Monilia spp.) din plantatiile pomicole de samburoase sau alternariza la tomate.

Odata absorbit in tesuturi, Salvator 25 EW se transloca acropetal, iar efectul lui dureaza pana la 10-14 zile. Datorita proprietilor sale, produsul are actiune preventiva, curativa si eradicativa.

Atentie! Pentru a preveni instalarea rezistentei patogenilor se va evita aplicarea a mai mult de 2 tratamente la aceeasi cultura si pe aceeasi suprafata intr-un sezon.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu