ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 28, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

TRATAMENTE Cover

Recomandari de la ALCEDO pentru combaterea buruienilor, bolilor si daunatorilor care isi fac aparitia inca din toamna la cerealele paioase

Si cum saptamana aceasta a inceput scoala, ne-am facut si noi temele si venim cu recomandarile pentru perioada urmatoare pentru culturile de cereale paioase.

Erbicidarea in toamna este un pas tehnologic obligatoriu pentru FERMIERII ISCUSITI. Pentru combaterea buruienilor recomandarile noastre sunt: RIVAL 75 GD, PELICAN DELTA 606 WG, BIZON, JOYSTICK si FENOVA SUPER, erbicide cu spectru mare de combatere a buruienilor si care tin cultura curata pana in primavara.

Combaterea bolilor foliare se face si ea inca din toamna, fungicidele propuse fiind: TOPGUARD 25 SC si TOPSIN 500 SC. Aplicarea unor fungicide ca TOPGUARD 25 SC (flutriafol 250g/l), in doza de 0,5/ha si TOPSIN 500 SC (tiofanat-metil 500 g/l), in doza de 1,250 l/ha sunt suficiente pentru ca graul sau orzul sa intre in iarna cu un aparat foliar sanatos.

Pentru  combaterea daunatorilor care isi fac aparitia inca din toamna, cum sunt afidele si mustele cerealelor, va recomandam insecticidele: FASTER GOLD 50 EC, FASTER DELTA si KARIS 10 CS.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu