ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 30, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Aprozame 1

Recomandarea zilei de la ALCEDO, pentru rapita in preemergenta si postemergenta

Recomandarea zilei de la ALCEDO, pentru rapita in preemergenta si postemergenta:

Pachetul DUO MAGISTRAL CLOMATE si erbicidul APROZAME!

Pentru acei fermieri care vor sa infiinteze in aceasta toamna cultura de rapita, compania ALCEDO, vine cu doua solutii in combaterea buruienilor problema, si anume, una in preemergenta, iar cea de-a doua in vegetatie. Pentru preemergenta, recomandam pachetul DUO MAGISTRAL CLOMATE, ce contine erbicidele MAGISTRAL 50 SC (metazaclor 500 g/l) si CLOMATE 360 EC (clomazon 360 g/l). Utilizand acest pachet aveti avantajul unui control eficient al buruienilor, datorita modului de actiune al celor doua erbicide, atat prin contact, cat si rezidual. Reamintim ca erbicidele se pot aplica in amestec numai in preemergenta.

Pentru combaterea buruienilor in postemergenta, ALCEDO vine cu o alta solutie eficienta, si anume, erbicidul APROZAME (propizamid 400g/l). Este unul dintre erbicidele recomandate a fi utilizate in solele in care este prezenta si buruiana Vulpia spp, o specie care se combate destul de  greu. Ca si perioada de aplicare, acest erbicid se poate utiliza de la 4 pana la 8 frunze, putandu-se folosi, inclusiv, pe solul inghetat, fara probleme pentru cultura.

Pentru cei care doresc sa obtina mai multe informatii, dar si sa achizitioneze pachetul de rapita DUO MAGISTRAL CLOMATE, dar si erbicidul APROZAME, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu