ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 6, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

ALCUPRAL 50 PU

 Recomandarea zilei

Recomandarea zilei:

ALCUPRAL 50 PU, tratament pe baza de cupru ideal in perioada repausului vegetativ in vii si livezi!

Odata cu venirea frigului este foarte important sa nu omiteti tratamentele fitosanitare in vii si livezi. De ce sunt importante aceste tratamente? Pentru ca acestea duc la scaderea numarului de tratamente ulterioare, prin reducerea considerabila a infectiilor primare. Ca si produs, recomandam fungicidul ALCUPRAL 50 PU, pe care-l gasiti in portofoliul de produse iscusite de la ALCEDO. Contine 50% cupru sub forma de oxiclorura, iar prin actiunea fungicid-bactericida de contact, previne si combate boli, precum: rapanul, focul bacterian, patarea frunzelor, ciuruirea frunzelor, mana.

Atentie! Tratamentul cu ALCUPRAL 50 PU se va aplica pentru o mai buna maturare (coacere) a lemnului, dar si pentru a reduce presiunea de infectie cu agenti patogeni din vii si livezi.

Pentru mai multe detalii despre acest produs va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu