ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 10, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Tender

RECOMANDAREA ALCEDO: Erbicidul TENDER, protectie sigura in primele stadii de vegetatie in culturile de porumb si floarea-soarelui!

TENDER este erbicidul ideal in preemergenta atat la porumb cat si la floarea-soarelui, impotriva buruienilor graminee, dar si a unora cu frunza lata. Doza recomandata este de 1,0-1,5 l/ha. La floarea-soarelui se aplica inainte de semanat, cu incorporare superficiala (ppi) cu ajutorul combinatorului sau preemergent, fara incorporare, daca exista umiditate suficientaAtentie! Solul trebuie sa fie bine pregatit! Pentru cultura de porumb se foloseste preemergent, fara incorporare, imediat dupa semanat, in conditii de umiditate suficienta.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu