ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 12, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

FOLIMAX COPPERY 2019

RECOMANDARE ALCEDO: FoliMAX Coppery-IQ, ingrasamant, pe baza de oxiclorura de cupru, ideal in tratarea carentelor nutritionale!

RECOMANDARE ALCEDO: 
FoliMAX Coppery-IQ, ingrasamant, pe baza de oxiclorura de cupru, ideal in tratarea carentelor nutritionale! 
Ploile abundente din ultimele saptamani au creat probleme fermierilor, in culturile de floarea-soarelui facandu-si aparitia mana. In acest context, va recomandam fertilizantul foliar, FoliMAXCoppery-IQ, pe baza de oxiclorura de cupru, care are si actiune secundara fungica. Mai mult, FoliMAX Coppery-IQ este eficient in tratarea carentelor nutritionale fata de acest element (cupru), stimuland rezistenta plantelor la stresul creat de atacul unor patogeni, cresterea procentului de lignina, dar si rezistenta plantelor la cadere. 
Utilizat la toate culturile agricole si horticole, FoliMAX Coppery-IQ, poate fi gasit in Portofoliul de Ingrasaminte Iscusite de la ALCEDO”. Se poate aplica odata cu produsele pentru protectia plantelor, asigurand plantelor rezistenta la patogeni, intarirea si scurtarea tulpinilor, rezistenta marita la cadere, dar si un spor ridicat de productie. Este recomandat a se verifica compatibilitatea amestecului inaintea aplicarii ingrasamantului impreuna cu produsele pentru protectia plantelor.
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO
https://www.youtube.com/watch?v=rASOtg7X788&feature=youtu.be

Lasa un comentariu