ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 4, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Patarea Alba A Frunzelor La Tomate

Rapan la mar si par? Patari si putregaiuri la legume? Aveti rezolvarea: TOPSIN 500 SC, fungicidul ideal in tratarea acestor boli!

Pentru cei dintre dumneavoastra care aveti pomi fructiferi, culturi de legume (tomate, castraveti, ardei) sau culturi de pepeni, in aceasta perioada pot aparea o serie de boli care va pot pune in pericol recoltele. Patari si putregaiuri la legume si pepeni, rapan in plantatiile de meri si peri, sunt doar cateva dintre problemele fitosanitare ale acestei veri. Asa ca, nu omiteti sa faceti tratamente cu fungicide, iar ca si produs va recomandam unul romanesc, si anume TOPSIN 500 SC. Acest fungicid este absorbit rapid de plante prin frunze si radacini, cu un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor cu infectie de suprafata si sistemica. Totusi, nu uitati! Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, inainte sau la aparitia primelor simptome de boala.

Despre eficacitatea acestui fungicid, dozele omologate si bolile combatute, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu