ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Oct 18, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Poza Solar

RAISAN 51, un dezinfectant al solului

poza solarPentru cei cu sere sau solarii recomandam RAISAN 51, care se foloseste cu succes in tratamente preventive pentru dezinfectarea solului, inainte de plantarea sau semanarea tuturor tipurilor de culturi. Ajuta la combaterea ciupercilor din sol (Fusarium, Verticillum, Rhizoctonia, Armillaria, Pythium, etc.), nematozilor (Meloydogine, Pratylenchus, etc.), insectelor, si nu in ultimul rand impotriva buruienilor.

RAISAN 51 este un fumigant de sol cu activitate fungicida, insecticida, nematocida si erbicida, ce se gaseste sub forma de concentrat solubil (CS). Se aplica in sol in cantitate de 750 pana la 1200 l/ha, iar uneori doza poate fi marita pana la 2000 l/ha. Produsul poate fi aplicat la o adancime de 10 cm, prin udare sau injectare. Dupa 15-21 de zile, solul trebuie lucrat pentru a ajuta gazele care au mai ramas sa se elimine. Noua cultura poate fi plantata dupa 5-6 zile de la aerisire.

Pentru mai multe lamuriri puteti contacta directorul Alcedo din zona dumneavoastra.

 

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi!