ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
May 8, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Nuprid Al 200 SC

Protejati-va legumele de daunatori folosind Nuprid Al 200 SC

Nuprid-Al-200-SCIn aceasta perioada, culturile legumicole (cartof, tomate, castraveti) pot fi atacate de diferiti daunatori, ce va pun in pericol productia. Astfel, la cartofi-Gandacul din Colorado, la tomate – paduchele solanaceelor, tripsul comun, iar la castraveti atat paduchele verde cat si tripsul comun. Pentru a nu va confrunta cu acesti daunatori, va prezentam in newsleterr-ul de astazi un insecticid eficient, si anume, Nuprid Al 200 SC. Acest insecticid este foarte bine absorbit prin frunze si radacini, asigurand plantei o foarte buna protectie fata de acesti daunatori. Nuprid Al 200 SC poate fi folosit astfel: pentru Gandacul din Colorado, in doza de 0,25-0,3l/ ha, la tomate pentru tripsul comun 0,75 l/ha, iar la castraveti in doza de 0,05% pentru combaterea paduchelui verde al castravetilor. Tot la castraveti, pentru a combate tripsul comun puteti folosi Nuprid Al 200 SC in doza de 0,75 l/ha. 

Este bine de retinut ca in functie de cultura si de conditiile fitosanitare, Nuprid Al 200 SC poate fi aplicat in amestec cu fungicide pentru combaterea bolilor, dar si cu fertilizanti foliari, cum sunt Microfert-U si Microfert-Fer.

Avand in vedere informatiile furnizate, daca doriti sa achizitionati Nuprid Al 200 SC sau alte produse de protectia plantelor, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ul la sectiunea PRODUSE.

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !