ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
May 31, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

04 SILVER

Performanta in cultura de rapita, Cu pachetele iscusite SILVER, de la ALCEDO

La rapita, ca la orice cultura agricola nu se poate face productie daca de la semanat si pana la recoltare nu se intervine pentru a avea o cultura libera de boli, buruieni si daunatori. Asadar, astazi a venit vremea pachetelor tehnologice SILVER, si anume: SILVER CARAMBA FASTER, SILVER CARAMBA, SILVER SALVATOR FASTER, SILVER SALVATOR, SILVER GALERA, SILVER KAISO, SILVER MAGISTRAL FASTER, SILVER MAGISTRAL.

Despre aceste pachete va putem spune ca au in componenta lor cate un fungicid, un insecticid, dar si un erbicid, exceptand pachetele SILVER MAGISTRAL FASTER si SILVER MAGISTRAL care contin cate un insecticid si cate doua erbicide. Pachetele care contin fungicidele SALVATOR sau CARAMBA TURBO, va ajuta sa scapati atat de boli, precum: putregaiul alb, alternarioza, putregaiul uscat, putregaiul cenusiu, fainarea, dar au si efect de regulator de crestere, marind rezistenta plantelor la iernare. Cele care contin insecticidele FASTER GOLD 50 EC, FASTER 10 CE sau KAISO SORBIE 5 WG, va scapa de daunatorii ce apar in toamna, cum ar fi: larva viespei rapitei si puricii de pamant. Cu erbicidele: LEOPARD, RANGO, MAGISTRAL, CLOMATE sau GALERA SUPER prezente in pachete, puteti scapa atat de buruienile graminee, cat si de buruienile cu frunza lata, care isi fac aparitia inca din toamna.

Pretul unui astfel de pachet porneste de la 157.90 RON/ha, iar reducerile obtinute pot ajunge pana la 33,42%.

Pentru cei interesati de achizitionare, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu