ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 7, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

04

Pentru culturi fara buruieni utilizati SILBA

04_Alcedo are in oferta incepand cu anul acesta erbicidul SILBA, a doua denumire comerciala a produsului Gardoprim Plus Gold 500 SC, al companiei Syngenta Crop Protection. Silba este solutia eficace si de lunga durata pentru combaterea buruienilor anuale in preemergenta din cultura de porumb si floarea-soarelui. Datorita efectului complementar asigurat de cele doua componente active (S-metaloclor si terbutilazin), Silba are cel mai larg spectru de buruieni combatute in conditii de maxima selectivitate pentru cultura de porumb si floarea-soarelui.
Pentru o eficacitate buna se va asigura un pat germinativ bine pregatit, fara bulgari, cu cantitatea de apa de 200-400 l/ha. Se recomanda o cantitate cat mai mare de apa mai ales in conditii de umiditate scazuta. La cultura de porumb, Silba se poate aplica atat preemergent, inainte de rasarirea culturii 4-5 l/ha, dar si postemergent timpuriu 3-4 frunze ale porumbului si 2 maxim 4 frunze ale buruienilor fara a se depasi 4,5 l/ha. La floarea-soarelui se va aplica doar preemergent, inainte de rasarirea culturii in doza de 3,5-4 l/ha.
Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta directorul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.
Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu