ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 3, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

PELICAN DELTA Cover

PELICAN DELTA 606 WG – erbicidul care stopeaza cresterea buruienilor la scurt timp dupa aplicare!

PELICAN DELTA 606 WG (metsulfuron-metil 60 g/kg + diflufenican 600 g/kg) este un erbicid cu actiune complexa ce este absorbit rapid si masiv de catre aparatul foliar si transportat pana la radacini. Imediat dupa tratament, diviziunea celulara din buruienile sensibile este intrerupta si cresterea acestora stopata. Care sunt avantajele tratamentului cu PELICAN DELTA 606 WG? Pe langa faptul ca are un spectru larg de combatere, se poate aplica inca din toamna, chiar la temperaturi mai scazute (peste 5°C).

Retineti! Are o eficacitate foarte buna daca se aplica inca din toamna!

Perioada de aplicare este extrem de importanta, aceasta fiind cuprinsa intre faza de infratire si pana la aparitia frunzei stindard a cerealelor. Pentru a beneficia de eficacitatea maxima, aceasta este situata intre faza de infratire si cea de incheiere a primului internod. Faza optima de combatere in cazul buruienilor este cea de rozeta (2-4 frunze), mai ales in cazurile problema, cum ar fi Galium aparine, care se combate extrem de greu in faze mai avansate.

Pentru mai multe detalii despre PELICAN DELTA 606 WG va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu