ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 8, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

BARRACUDA 2019

Pachetul SILVER BARRACUDA (ASTRAL 40 OD + BARRACUDA), solutia eficienta pentru combaterea tuturor buruienilor din cultura de porumb

Erbicidul ASTRAL 40 OD combate toate buruienile monocotiledonate, inclusiv costreiul din rizomi, in timp ce BARRACUDA combate buruienile dicotiledonate anuale, dar si unele monocotiledonate anuale. Deoarece buruienile rasar esalonat, fermierii iau hotararea, de la sol la sol, daca aplica aceste erbicide impreuna sau separat, ASTRAL 40 OD si BARRACUDA, avand pe langa compatibilitatea foarte buna si o flexibilitate mare de aplicare.
BARRACUDA este un erbicid pe baza de mesotrione, cu aplicare in postemergenta, cand porumbul este de la stadiul de 2 frunze si pana in stadiul de 8 frunze (BBCH 12-18), iar buruienile sunt in stadii timpurii de dezvoltare (pana la stadiul de 4-6 frunze), avand cel mai ridicat nivel de selectivitate fata de cultura.
ASTRAL 40 OD, pe baza de nicosulfuron, se aplica in aceeasi perioada, doza fiind in functie de specie si de densitatea buruienilor. 
Pentru mai multe detalii despre acest produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

 

 

Lasa un comentariu