ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 11, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Pachetele LANGIS AMIRAL PROFFY – soluția completă pentru tratamentul semințelor de cereale păioase

RECOMANDARE DE LA ALCEDO:

Pachetele LANGIS AMIRAL PROFFY si LANGIS AMIRAL PROFFY+

SOLUȚIA ISCUSITĂ ȘI COMPLETĂ pentru tratamentul semințelor de cereale păioase! PRODUS CU MÂNDRIE ÎN ROMÂNIA!

Startul unei culturi poate fi afectat fără o sămânță de calitate și un tratament adecvat împotriva dăunatorilor din sol, dar și a bolilor cu transmitere prin sămânță. Pentru culturile de cereale păioase pe care le veți înființa în această toamnă, ALCEDO vă recomandă PACHETELE ISCUSITE: LANGIS AMIRAL PROFFY, care conține insecticidul LANGIS(300 g/l cipermetrin) și fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FS (tebuconazol 60 g/l) și PACHETUL LANGIS AMIRAL PROFFY+ care are în plus și fertilizantul MICROFERT-U.

Daca in toamna trecuta, inca mai puteam utiliza insecticide din clasa neonicotinoidelor, pentru combaterea daunatorilor din sol,  odata cu retragerea lor in decembrie 2018, am fost nevoiti sa cautam alte solutii,  accepate de UE, insecticidul LANGIS fiind acum o alternativa in acest sens.

Ce face LANGIS?

Insecticidul LANGIS este destinat tratamentului semintelor de grau, orz, dar si porumb si floarea-soarelui, pentru combaterea viermilor sarma (Agriotes spp.), omologat la cereale paioase in doza de 2,5 l/t samanta. LANGIS actioneaza prin ingestie si contact, dar are si un efect repelent asupra viermilor sarma, dar  si a altor daunatori din sol. Insecticidul LANGIS, sub forma de emulsie, combina proprietatile repelente ale cipermetrinului, cu o formula unica, ce ofera o „zona de protectie” in jurul semintelor tratate, distrugand sau indepartand daunatorii, fara a afecta germinatia semintelor.
Cum piretroizii sunt expusi unei degradari mai accelerate in functie de conditiile din sol (pH, umiditate, temperatura), pentru protectia mai indelungata a substantei active si imbunatatirea efectului insecticid, recomandam folosirea la tratamentul semintei si a fertilizantului MICROFERT-U, in doza de 2,5 l/t samanta.

Ce face AMIRAL PROFFY 6 FS?

Pe langa insecticidul LANGIS, pachetul ISCUSIT pentru tratament samanta contine si fungicidul AMIRAL PROFFY 6 FSAMIRAL PROFFY 6 FS este un fungicid sistemic, ce are ca substanta activa tebuconazol. Produsul are actiune preventiva si curativa asupra unui spectru larg de agenti fitopatogeni, care se transmit prin samanta si sol. Este bine de stiut ca acest produs se foloseste pentru combaterea malurii comune si fuzariozei la grau, secara si triticale, si a taciunelui zburator si sfasierii frunzelor la orz si orzoaica. Este compatibil cu insecticidele autorizate pentru tratarea semintelor de cereale paioase destinate insamantarilor. Retineti! AMIRAL PROFFY 6 FS se dilueaza in 3-5 litri apa/0,5 litri produs/t de samanta (luandu-se in calcul si apa rezultata din clatirea ambalajului) sau se poate dilua mai mult (pana la 10 litri apa/0,5 litri produs/1 tona de samanta). Cand se aplica in amestec cu un alt produs (insecticid), o parte din cantitatea de apa se inlocuieste cu cantitatea de insecticid, avand tot timpul in atentie sa nu sa depaseasca 10-12 litri de lichid pe tona de samanta, pentru a evita supraumectarea semintelor.

 Care este rolul fertilizantului MICROFERT-U?

Fertilizantul MICROFERT -U are dublu rol. Poate fi utilizat ca “starter” in tratamentul semintelor de cereale paioase de toamna, dar si ca un “protector” al substantei active insecticide (cipermetrin). Se aplica, in doza de 2,5 l/t inlocuind o parte din apa utilizata la tratamentul semintei. Din punct de vedere “starter” efectul este materializat prin evolutie mai viguroasa a plantelor (inclusiv dezvoltarea aparatului radicular) si ca urmare cresteri ale productiei. Pentru o agricultura performanta efectuati tramentul semintelor de cereale paioase!

Achizitionarea acestor pachete se poate face prin intermediul echipei de vanzari ALCEDO, din zona dvs. agricola.

CONTACTEAZA ACUM ECHIPA DE VANZARI ALCEDO

sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta noi in cel mai scurt timp posibil.

SOLICITA OFERTA

Scroll To Top