ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 3, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

NUPRID OIL 004 CE

NUPRID OIL, secretul reusitei tratamentului de iarna la pomi si vie!

Recomandarea zilei de la ALCEDO:

NUPRID OIL, secretul reusitei tratamentului de iarna la pomi si vie!

Daca ieri va spuneam ca in perioada urmatoare puteti utiliza la pomi si vita de vie, fungicidul ALCUPRAL 50 PU, astazi revenim cu o alta recomandare. Este vorba despre insecticidul NUPRID OIL, pe care-l gasiti in portofoliul de produse iscusite ALCEDO, si care se utilizeaza ca tratament de iarna in pomicultura si viticultura, pentru combaterea unor daunatori periculosi care ierneaza in diverse stadii (paduchi testosi, acarieni, afide). Atentie insa!  NUPRID OIL poate fi utilizat  pana la data de 19 decembrie 2018 (urmare a aplicarii prevederilor Regulamentului de punere in aplicare –  783/2018 al UE).

Pentru mai multe detalii despre acest insecticid va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO

Afide

Paduchele din San Jose

Paianjenul rosu comun

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !