ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 29, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Costrei E1494495942377

Nu stiti cu ce sa combateti costreiul din rizomi din cultura de porumb? ASTRAL 40 SC, rezolvarea “iscusita” la aceasta problema…

Zilele ploioase au fost benefice atat pentru culturi, dar si pentru buruieni, iar porumbul este o cultura cu un grad mare de imburuienare. Buruienile graminee si, in special, costreiul din rizomi ridica cele mai mari probleme acestei culturi, fapt pentru care va recomandam utilizarea erbicidului ASTRAL 40 SC, produs fabricat in Romania. Acest erbicid este selectiv, se absoarbe foarte bine in frunze si radacini, stopand cresterea buruienilor, provocandu-le in final uscarea. Precizam ca, ASTRAL 40 SC este compatibil cu majoritatea erbicidelor care se aplica pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, dar si cu fertilizanti foliari (de exemplu cei din gama FoliMAX si Microfert), pentru prevenirea carentelor unor nutrienti necesari culturilor de porumb.

Pentru mai multe detalii tehnice despre acest erbicid, aflati de la dr.ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu