ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 7, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Topsin 500 SC 1

Nu ezitati sa folositi in aceasta perioada Topsin 500 SC pentru combaterea bolilor la legume si vita de vie

Topsin 500 SC (1)In culturile de ardei, tomate, vinete, castraveti, pepeni galbeni si verzi, dar si in plantatiile de vita de vie pot aparea o serie de boli ce pot avea efecte asupra productivitatii culturilor. Amintim aici fuzarioza, verticilioza, antracnoza sau septorioza, la legume, precum si fainarea la vita de vie. Fara tratamente fitosanitare cu fungicide culturile de legume, dar si plantatiile de vita de vie pot avea de suferit. In acest context, va reamintim sa apelati cu incredere la fungicidul Topsin 500 SC. Are o actiune fungicida, de contact si sistemica. Este absorbit de plante prin frunze si radacini, cu un foarte bun efect preventiv si curativ.

In cazul in care vedeti aparitia fuzariozei, verticiliozei, in culturile de tomate, castraveti, ardei, vinete, folositi Topsin 500 SC, in doza de 0,07%-0,14%. Totodata, se poate efectua tratament cu Topsin 500 SC la pepenii verzi si galbeni, in doza de 0,07%-0,14%. La vita de vie, pentru fainare puteti sa stropiti cu Topsin 500 SC, in doza de 1,5l/ha in 1.000 l/apa. Este important de retinut ca acest fungicid se poate aplica impreuna cu alte produse fungicide, insecticide, cu exceptia celor alcaline, precum si cu fertilizanti foliari.

Asadar, daca doriti sa achizitionati Topsin 500 SC sau alte produse de protectia plantelor, luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati SECTIUNEA PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu