ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 10, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

BarleyHeader

Noutati in portofoliul de “Seminte iscusite” pentru cereale paioase de la Alcedo!

Daca inca nu stiti ce soi de grau sau orz veti semana in aceasta toamna, ALCEDO vine pentru fermieri cu o oferta extrem de bogata si variata, si anume: 25 de soiuri de grau de toamna, atat cu genetica straina, cat si autohtona, dar si 7 soiuri de orz. Aceste soiuri, pe care le gasiti in portofoliul de „Seminte Iscusite”, sunt de la principalii furnizori de seminte din piata.

ALCEDO v-a obisnuit cu noutatile. In concluzie, cu ce venim nou anul acesta in portofoliu?

Pentru grau noutatile sunt: ALCANTARA, FALADO si GETIC. Avem, de asemenea, noutati si in ceea ce priveste orzul, iar soiurile noi sunt: CARMINA si PASO. Am ales genetica performanta, cu plasticitate ecologica dovedita. Le recomandam cu incredere!

In plus, anul acesta ne-a dovedit inca o data ca alegerea facuta de specialistii ALCEDO a fost una corecta in ceea ce priveste soiurile selectionate in portofoliul de „Seminte Iscusite”. Stim foarte bine cat de dificil a fost acest sezon, dar intr-un sezon ca acesta am putut vedea cu adevarat ca vorbim de soiuri cu un potentialul genetic excelent. Soiuri de grau precum: ANAPURNA, APACHE, AURADUR, AVENUE, BOLOGNA, MIRANDA, GLOSA ILLICO, INGENIO, IZVOR, LITERA, MOISSON, RGT ATOUDUR, RGT CESARIO, RGT RUBISKO, SORRIAL si de orz, precum: AMETIST, CALYPSO, JUP, RGT ORIGAMI sau SMARALD intra in perioada de recoltare, iar rezultatele, acolo unde tehnologia a fost ca la carte, nu vor intarzia sa apara.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu