ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 11, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Manoxin M 60 PU

Manoxin M 60 PU si Manoxin C50 PU, utile in combaterea manei

Manoxin-M 60 PUMana este o boala foarte periculoasa, ce provoaca pagube foarte mari in culturile de: vita de vie, cartof, tomate, castraveti, etc. Aceasta boala nu ataca numai frunzele, ci si fructele, iar in functie de specie ataca si lastarii si chiar florile. Pentru combaterea manei, ALCEDO va recomanda produsele din gama Manoxin, si anume Manoxin M 60 PU si Manoxin C50 PU. Datorita substantelor active, aceste produse au un spectru larg de actiune fungicid-bactericida, de contact si sistemica, cu o foarte buna eficacitate, in special, fata de bolile de tip mana si fainare, precum si fata de unele bacterioze cu potential mare de daunare. Mai mult, eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, in prima parte a perioadei de vegetatie, de crestere intensiva si de fructificare, inainte de aparitia primelor simptome de boala. In conditii favorabile evolutiei bolilor, tratamentele cu aceste produse se pot repeta la intervale de 7-12 zile, in functie de cultura, sensibilitatea soiurilor, stadiul de vegetatie si presiunea bolilor.

In functie de cerintele de prevenire si combatere a altor boli, precum si a unor daunatori specifici, Manoxin M 60 PU si Manoxin C50 PU se pot aplica impreuna cu Manoxin-C 50 PUinsecticide si acaricide, avandu-se in vedere recomandarile cuprinse in tehnologiile de cultura, referitoare la compatibilitatile si eficienta diverselor asocieri. De asemenea, se pot aplica in amestec cu fertilizantii foliari MICROFERT-U  si MICROFERT–FER.

Daca doriti sa achizitionati aceste produse, dar si alte produse de protectia plantelor, puteti apela la directorul zonal ALCEDO sau puteti intra la sectiunea PRODUSE.

Lasa un comentariu