ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Oct 17, 2019
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

LISTEGO 2019

LISTEGO si LISTEGO PLUS, doua erbicide iscusite care va tin culturile de floarea-soarelui curate de buruieni, dar si de lupoaie!

Aveti probleme cu buruienile, dar si cu lupoaia in culturile de floarea-soarelui, hibrizi de tip Clearfield sau Clearfield Plus, si nu stiti ce sa faceti? LISTEGO sau LISTEGO PLUS, doua erbicide pe baza de imazamox, din grupa imidazolinonelor le vine de hac! LISTEGO poate fi utilizat si in culturile de mazare, soia, lucerna si orez. Erbicidul este preluat de plante, in special prin frunze, dar si prin radacini. Avand activitate reziduala la nivelul solului, asigura atat combaterea buruienilor in curs de rasarire, dar si a noului val de buruieni, care apar mai tarziu, asa cum este cornaciul (Xanthiumspp.). De asemenea, combate: teisorul (Abutilon theophrasti), iarba parloagelor (Ambrosia artemisiifolia), loboda (Chenopodium spp.), palamida (Cirsium arvense), volbura (Convolvulus arvensis), iarba barboasa (Echinochloa crus-galli), mohor (Setaria spp.), etc.

Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor doua erbicide, puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti sa ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu