ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Sep 25, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Leopard 5 EC1

Leopard 5 EC va scapa de buruienile din cultura rapitei

Leopard-5-ECPentru a avea o cultura de rapita, lipsita de buruieni folositi erbicidul Leopard 5 EC, un concentrat emulsionabil, limpede, cu miros foarte slab, de culoare galben-pai. Se foloseste postemergent, impotriva buruienilor monocotiledonate anuale (Setaria, Echinochloa, Digitaria, Sorghum din seminte), din cultura rapitei. Leopard 5 EC este rapid absorbit prin suprafata frunzelor buruienilor graminee, dupa care se acumuleaza in mugurii subterani, distrugand tesuturile meristematice. Eficacitatea produsului nu este afectata de o eventuala ploaie la 2-3 ore dupa aplicare. Nu creeaza probleme de remanenta pentru cultura postmergatoare. Se poate aplica asociat cu ulei mineral avand rol de adjuvant.

LEOPARD 5 EC este compatibil cu majoritatea insectofungicidelor folosite in Romania. Nu se amesteca cu erbicide pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, deoarece pot interveni fenomene de antagonism care diminueaza efectul sau poate reduce toleranta culturii. Se va astepta minim 3 zile dupa tratamentul pentru combaterea buruienilor cu frunza lata. Nu se va amesteca cu produse pe baza de acid 2,4 D. Se recomanda efectuarea in prealabil a unui test de compatibilitate.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest erbicid va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul www alchimex.ro sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu