ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Apr 5, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

KIDEKA ASTRAL Cover

KIDEKA  + ASTRAL 40 OD – reteta completa si sigura pentru combaterea tuturor buruienilor din cultura de porumb

KIDEKA este un erbicid sistemic de ultima generatie, utilizat la cultura de porumb atat in preemergenta, cat si in postemergenta. Este preluat de buruieni preponderent prin frunze, de unde este translocat catre varfurile de crestere si, complementar, prin radacini. De ce l-am ales in portofoliul de PRODUSE ISCUSITE? Pentru ca, spre deosebire de erbicidele active exclusiv foliar, KIDEKA combate si acele specii de buruieni care rasar esalonat pe o perioada lunga de timp.

Important! Buruienile tratate incep sa moara dupa 14 zile. In caz de aplicare postemergenta timpurie, primele simptome apar dupa 5-7 zile.

Dar in cultura de porumb probleme sunt si cu gramineele! Si care este erbicidul cel mai eficient in combaterea acestora? Binenteles, ASTRAL 40 OD, un antigraminicid eficient in combaterea tuturor gramineelor anuale si perene, inclusiv costreiul din rizomi, foarte selectiv fata de cultura de porumb. Cele doua erbicide pot fi aplicate impreuna fara nicio problema!

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu