ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 28, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

KARIS 2019 Cover

KARIS 10 CS – piretroidul iscusit ce combate puricii cruciferelor din cultura de rapita, dar si afidele la cereale paioase

O problema deloc de neglijat imediat dupa rasarirea rapitei (in functie de conditiile din toamna) este atacul puricilor cruciferelor (Psylliodes spp.), iar daca atacul survine imediat dupa rasarire si nu se intervine, tinerele plantute de rapita nu au nicio sansa si pot fi distruse.

De asemenea, urmarind prognozele privind evolutia vremii, ne dam seama ca temperaturile ridicate au creat conditii favorabile aparitiei daunatorilor si in culturile de cereale paioase rasarite, in special a afidelor.

De aceea, va recomandam ca imediat dupa rasarirea culturilor (sunt inca suprafete nerasarite) sa nu ezitati sa faceti vizite in camp si, imediat ce semnalati aparitia daunatorilor, sa interveniti rapid cu un insecticid.

In portofoliul ALCEDO de PRODUSE ISCUSITE gasiti insecticidul KARIS 10 CS (lambda cihalotrin 100 g/l) cu o formulare moderna – suspensie de microcapsule cu o degajare lenta a substantei active. Aplicat in doza de 0,05-0,075 l/ha, combate atat puricii cruciferelor la rapita, cat si afidele la cereale paioase.

Pentru mai multe informatii despre KARIS 10 CS, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu