ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
May 8, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

JOYSTICK Cover

JOYSTICK – erbicid pentru combaterea tuturor buruienilor din culturile de cereale paioase, cu 3 substante active, plus agent de protectie (safener)

De ce va recomandam erbicidarea culturilor de cereale paioase inca din toamna? Prin aplicarea in toamna a unui erbicid se reduce competitia buruienilor cu plantele de cultura pentru hrana si apa, inca din primele stadii de vegetatie, asigurand un start mai bun al culturii si o trecere mai buna peste iarna.

Dar avem un erbicid care sa combata atat buruienile monocotiledonate, cat si pe cele dicotiledonate?

Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de grau, orz, secara si ovaz, va recomandam JOYSTICK, un erbicid cu aplicare in postemergenta, in toamna. JOYSTICK combate inclusiv buruieni problema precum Veronica spp., Apera spica venti, Avena fatua, etc.

Erbicidul cu actiune sistemica este preluat prin frunze si radacini si translocat rapid in punctele de crestere, blocheaza dezvoltarea meristemelor si inhiba activitatea enzimatica a buruienilor, rezultatul final fiind distrugerea buruienilor. JOYSTICK poate fi aplicat de la stadiul de 3 frunze pana la sfarsitul infratirii, avand o selectivitate foarte buna fata de plantele de cultura.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi !