ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Nov 15, 2018
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedoltd.ro

Ingrasaminte iscusite

Din experienta, recomandam folosirea ingrasamintelor foliare pentru a asigura corectia carentelor nutritive din plante. Se rezolva intr-un timp scurt problemele legate de deficientele provocate de factorii tehnologici, climatici sau cei de sol. Astfel, vom avea o absorbtie a elementelor nutritive foarte rapida si completa.

Produsele din gama FOLIMAX si MICROFERT au in compozitie principalele macroelemente dar si microelemente, cum ar fi borul, cuprul, magneziul, manganul, molibdenul, sulful, zincul, cu rol esential in nutritia plantelor.

In portofoliul de “Ingrasaminte Iscusite” de la ALCEDO avem astfel, solutii pentru a trata cu succes carentele, atat din culturile de camp, cat si din culturile horticole (livezi, vii, culturile legumicole, etc.).

Ingrasamintele starter FERTIGROW asigura elementele necesare plantelor pentru o pornire viguroasa si uniforma in vegetatie, garantand recolte bogate.

Cu ocazia oricarui tratament fitosanitar se recomanda si aplicare foliara a produsului adecvat din gama FOLIMAX si MICROFERT.
Produsele sunt fabricate la cele mai inalte standarde, MICROFERT fiind produs in Romania, iar cele din gama FOLIMAX, in tari din vestul Europei.

Scroll To Top