ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Oct 18, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Ingrasaminte iscusite

INGRASAMINTE ISCUSITE” de la ALCEDO pentru fermieri iscusiti!

Fie ca e vorba despre fertilizare de baza, fertilizare starter cu ingrasaminte microgranulate sau fertilizare foliara, la ALCEDO, in gama de “INGRASAMINTE ISCUSITE” gasiti produse care pot fi alese pentru a satisfice in mod optim nevoile nutritionale ale plantelor.

Pentru toti fermierii iscusiti avem produse PREMIUM din GAMA DE FERTILIZARE DE BAZA, respectiv:

  • UTEC 46 – produse pe baza de uree cu inhibitor care blocheaza temporar conversia ureei in amoniu, proces ce reduce in mod eficient pierderile de azot sub forma de amoniac;
  • ENTEC – categorie recunoscuta ca avand ingrasaminte minerale azotate ce contin inhibitor al amoniului cu efect de reducere a activitatii bacteriane in sol, “stabilizand” azotul;
  • NITROPHOSKA – ingrasaminte ce contin toti nutrientii dintr-o singura granula, garantand o alimentare optima cu nutrienti, chiar si in fazele critice de crestere. In acest fel se asigura o nutritie a plantelor, completa si de inalta calitate.

ALCEDO recomanda STARTMAX EPE ingrasamant starter micro granulat pentru culturi precum cereale de toamna, porumb, floarea soarelui, rapita, cartofi, legume, etc.

Prin aplicarea starterelor la semanat, eliminam orice fel de limitari nutritionale, ce ar putea debilita cultura in primele faze de crestere. Rezistenta sporita la conditiile climatice nefavorabile reprezinta un alt avantaj demn de luat in seama si nu numai.

FERTILIZANTII FOLIARI din GAMA ALCEDO de INGRASAMINTE ISCUSITE FOLIARE sunt grupati sub 3 branduri:

  • ALGAMAX,
  • FOLIMAX
  • MICROFERT

Produsele din aceasta gama sunt gandite de specialisti romani cu experienta de aproape 20 de ani in fertilizarea foliara. Ele optimizeaza cresterea si dezvoltarea plantelor de cultura, cresterea rezistentei culturilor la factorii de stres, obtinand sporuri semnificative de recolte.

ALGAMAX FLUID si ALGAMAX COMPLEX NPK sunt 2 ingrasaminte foliare cu efect BIOSTIMULATOR, pe baza de alge.

Mai multe detalii gasiti in descrierile produselor in paginile de mai sus dar si in aplicatia mobila ALCEDO.

Scroll To Top
Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi!