ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Mar 28, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

IMPACT Cover

IMPACT – hibrid iscusit de floarea-soarelui linoleic

IMPACT este un hibrid de floarea-soarelui semi-tardiv, linoleic, cu tehnologie Clearfield. A fost ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO pentru ca are un potential de productie de 3.400-5.200 kg/ha, ce a fost testat in productie.

Vi-l recomandam pentru ca are o vigoare foarte buna la rasarire si un continut de ulei de 45-48%. De asemenea, este un hibrid cu o inflorire uniforma, ce este tolerant la seceta si cadere. Inaltimea plantei este de 160-175 cm, iar pozitia calatidiului este semi-erecta.

Densitatea recomandata este de 55.000-65.000 plante recoltabile/ha.

Atentie! IMPACT este un hibrid rezistent genetic la Lupoaie (Orobanche cumana) pana la rasa H si va recomandam aplicarea erbicidului LISTEGO/PULSAR in doza de 1.2 l/ha, in faza de 6-8 frunze ale florii soarelui, atunci cand se cultiva in zonele in care este presiune de Lupoaie.

Pentru mai multe informatii despre IMPACT, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu