ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Oct 18, 2021
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

12.10.2021

Gama de fertilizanti StartMAX – rasarire viguroasa si rapida

Cum poti obtine un start viguros al plantelor tale?

Pentru a avea plante puternice si cu o toleranta mai buna la factorii de stres, ai nevoie de radacini puternice.

O veriga importanta in tehnologia oricarei culturi este aplicarea unui fertilizant starter la semanat. Pentru un start bun al culturilor, o rasarire uniforma si plante mai viguroase, va recomandam fertilizantii din gama StartMAX:

  • StartMAX EPE (Enhanced Phosphorus Efficiency) pentru o dezvoltare viguroasa a radacinilor si o absorbtie crescuta a cationilor din sol (calciu, magneziu, fier, mangan, zinc).
  • StartMAX HIP (High inner Phosphate) pentru asigurarea unei nutritii optime cu fosfor si zinc, in special in primele faze de vegetatie. StartMAX HiP prezinta o formula cu azot, continut maxim de fosfor solubil in apa si zinc.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Vrei să primești astfel de știri direct pe e-mail?Alcedo te ține la curent zilnic cu cele mai noi informații tehnice, economice și juridice din domeniul agricol.

Lasa un comentariu

Lucrezi în domeniul agricol? E important să fii informat la zi!