ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Aug 7, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Bani Subventie

Fermierii vor putea lua subventii. S-a schimbat Ordinul privind cererea unica de plata

 

bani subventieDaca nu se renunta la maldarul de acte pentru identificarea fara echivoc a terenurilor, nici jumatate dintre fermierii romani nu si-ar fi luat subventiile pe suprafata, au declarat sefii Centrelor judetene APIA. Renuntarea la copiile contractelor de arenda si explicarea printr-un tabel centralizator a sintagmei identificare fara echivoc a terenului i-a facut atat pe fermieri cat si pe directorii Centrelor judetene APIA sa respire usurati.

Nici nu stiam unde sa depozitam atata maculatura, spune Nicolae Marius Stroescu”, directorul APIA Arges. “Daca se pastra echivocitatea nici jumatate dintre fermieri nu si-ar fi incasat subventiile. O singura problema exista, totusi: fermierii mai rateaza invitatiile. Seful APIA ii avertizeaza sa raspunda invitatiilor si sa se prezinte la APIA in ziua in care au fost programati”, este de parere Florea Stoian, seful APIA Ialomita.

Mai sunt 38 de zile pana la inchiderea campaniei. Sistemul informatic ar putea fi pregatit saptamana viitoare pentru preluarea cererilor crescatorilor de animale.

sursa:agroinfo.ro

Lasa un comentariu