ALCEDO | Prietenul recoltelor sanatoase
Jul 3, 2020
GRATIS! Fii la curent zilnic
cu noutatile din domeniul agricol
+40 (21) 310.83.49
office@alcedo.ro

Archive: Posts

Amiral Proffy 1

Fara tratamentul semintelor, startul culturii de cereale poate fi afectat AMIRAL PROFFY 6 FS, fungicidul pe care va puteti baza!

Pentru culturile de cereale paioase pe care le veti infiinta acum in toamna, nu neglijati efectuarea tratamentului impotriva bolilor cu transmitere prin samanta si sol. In acest sens, ALCEDO va recomanda un fungicid eficient, cu protectie de lunga durata, si anume, AMIRAL PROFFY 6 FS. Fabricat in Romania, acest fungicid are ca substanta activa tebuconazol, avand, totodata, actiune preventiva si curativa asupra unui spectru larg de agenti fitopatogeni, care se transmit prin samanta si sol. Este bine de stiut ca AMIRAL PROFFY 6 FS se foloseste pentru combaterea malurii comune si fuzariozei la grau, secara si triticale, si a taciunelui zburator si sfasierii frunzelor la orz si orzoaica. Este compatibil cu insecticidele autorizate pentru tratarea semintelor de cereale paioase destinate insamantarilor.

Mai multe detalii despre AMIRAL PROFFY 6 FS, le puteti afla de la dr. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Lasa un comentariu